Workshops

This part of the website is in Dutch because workshops are generally offered in Dutch. Upon request workshops can be given in English as well.

 

Workshops worden aangeboden in een zeer kleinschalige setting met maximaal vijf deelnemers. Er is veel ruimte voor interactie en vragen. De workshops zijn een combinatie van channelings en oefeningen.

 

De volgende workshops worden aangeboden:

 

gallery/meditating-peeps
gallery/images

Zaterdag 2 februari 2019

Overwinnen van individuele en collectieve blokkades

 

Onze geest zit vol van geconditioneerde patronen. Sommige zijn behulpzaam, andere staan ons in de weg. In deze workshop kijken we samen welke onbewuste blokkades in je aanwezig zijn en hoe je deze kunt overwinnen. In de middag onderzoeken we samen in hoeverre het menselijk collectief een reflectie van je eigen geest is.

 

 

Zaterdag 9 februari 2019

Contact met je gids

 

Paranormale vermogens alleen iets voor mensen met een bijzondere aanleg? Zeker niet! Iedereen heeft aanleg voor bepaalde (para)normale vaardigheden. Ontdek welke vaardigheid voor jou het meest ontwikkeld is en hoe je deze vermogens verder kunt ontwikkelen.

Kosten workshop

Naar eigen inzicht en financiële middelen (richtlijn € 30 per deelnemer, meer of minder mag!)

Na afloop van de workshop per

pin of contant.

 

Locatie

Jutland 13, Den Haag

(voldoende parkeergelegenheid,

gratis parkeren)

 

Aanmelding

Naam  
E-mail  
Mobiel  
Onderwerp workshop  
Aantal personen  
Opmerkingen  

Weet je een groep van minimaal vier personen om een workshop te volgen? Dan kunnen we een workshop inplannen op een datum waarop iedereen beschikbaar is.

 

Als je zelf geen groep weet om de workshop mee te volgen kun je je hiernaast opgeven. Zodra er genoeg geïnteresseerden zijn voor één onderwerp plan ik in overleg met de deelnemers een datum in. 

 

In overleg is het ook mogelijk om een workshop op een zelf te kiezen locatie te organiseren.