Workshops

This part of the website is in Dutch because workshops are generally offered in Dutch. Upon request workshops can be given in English as well.

 

Workshops worden aangeboden in een zeer kleinschalige setting met maximaal vijf deelnemers. Er is veel ruimte voor interactie en vragen. De workshops zijn een combinatie van channelings en oefeningen.

gallery/meditating-peeps

Overzicht workshops najaar 2018

gallery/images

Vrijdag 23 november 2018 

Alles is bewustzijn - hoe leg je contact met je omgeving - geen plekken meer beschikbaar

 

Heeft de stoel waarop je zit een vorm van bewustzijn? Ontdek het in deze workshop. Leefruimtes zoals je woning of je auto zijn een vorm van energie. Leer om deze energieën waar te nemen en te beïnvloeden.

 

Vrijdag 7 december 2018

Ontdek je galactische oorsprong

 

Elke ziel heeft een lange geschiedenis. In deze workshop ontdek je waar je ziel vandaan komt, leg je contact met andere dimensies en kijk je naar patronen van angst die in jezelf aanwezig zijn als het gaat om buitenaards leven.

 

Zaterdag 15 december 2018

Ho'oponopono - de basis van onvoorwaar-

delijke acceptatie

 

Ho'oponopono is een oude Hawaiaanse techniek die in de 20ste eeuw door Morrnah Simeona aangepast is aan de behoeften van de moderne samenleving. De methode geniet inmiddels ongekende populariteit. Ontdek in deze workshop hoe je negatieve patronen kunt overwinnen met Ho'oponopono. 

 

Vrijdag 11 januari 2019

Engelen - hoe kunnen ze jou helpen?

 

In deze workshop leg je contact met engelen. Je leert verschillende soorten engelen onderscheiden en krijgt praktische handvatten aangereikt hoe engelen je in je dagelijks leven kunnen ondersteunen.

 

Vrijdag 25 januari 2019

Contact met je gids

 

Paranormale vermogens alleen iets voor mensen met een bijzondere aanleg? Zeker niet! Iedereen heeft aanleg voor bepaalde paranormale vaardigheden. Ontdek welke vaardigheid voor jou het meest ontwikkeld is en hoe je deze vermogens verder kunt ontwikkelen.

 

Zaterdag 2 februari 2019

Overwinnen van individuele en collectieve blokkades

 

Onze geest zit vol van geconditioneerde patronen. Sommige zijn behulpzaam, andere staan ons in de weg. In deze workshop kijken we samen welke onbewuste blokkades in je aanwezig zijn en hoe je deze kunt overwinnen. In de middag onderzoeken we samen in hoeverre het menselijk collectief een reflectie van je eigen geest is.

Kosten workshop

Vrijwillige bijdrage

(na afloop van workshop per

pin of contant)

 

Start workshop

13:30 uur

 

Einde workshop

17:30 uur

 

Locatie

Jutland 13, Den Haag

(voldoende parkeergelegenheid,

gratis parkeren)

 

Aanmelding

Naam  
E-mail  
Mobiel  
Datum workshop  
Opmerkingen  

Naast bovenstaande workshops is het ook mogelijk om workshops op eigen locaties te organiseren. Zou u graag aan één van bovenstaande workshops met vrienden of familie deelnemen? Contacteer me dan over de mogelijkheden om workshops op een zelfgekozen locatie te organiseren.