Workshops

This part of the website is in Dutch because workshops are generally offered in Dutch. Upon request workshops can be given in English as well.

 

Workshops worden aangeboden in een zeer kleinschalige setting met maximaal vijf deelnemers. Er is veel ruimte voor interactie en vragen. De workshops zijn een combinatie van channelings en oefeningen.

gallery/meditating-peeps

Programma

gallery/images

Vrijdag 11 januari 2019

Engelen - hoe kunnen ze jou helpen?

 

In deze workshop leg je contact met engelen. Je leert verschillende soorten engelen onderscheiden en krijgt praktische handvatten aangereikt hoe engelen je in je dagelijks leven kunnen ondersteunen.

 

 

Zaterdag 2 februari 2019

Overwinnen van individuele en collectieve blokkades

 

Onze geest zit vol van geconditioneerde patronen. Sommige zijn behulpzaam, andere staan ons in de weg. In deze workshop kijken we samen welke onbewuste blokkades in je aanwezig zijn en hoe je deze kunt overwinnen. In de middag onderzoeken we samen in hoeverre het menselijk collectief een reflectie van je eigen geest is.

 

 

Zaterdag 9 februari 2019

Contact met je gids

 

Paranormale vermogens alleen iets voor mensen met een bijzondere aanleg? Zeker niet! Iedereen heeft aanleg voor bepaalde (para)normale vaardigheden. Ontdek welke vaardigheid voor jou het meest ontwikkeld is en hoe je deze vermogens verder kunt ontwikkelen.

Kosten workshop

Vrijwillige bijdrage

(na afloop van workshop per

pin of contant)

 

Start workshop

13:30 uur

 

Einde workshop

17:30 uur

 

Locatie

Jutland 13, Den Haag

(voldoende parkeergelegenheid,

gratis parkeren)

 

Aanmelding

Naam  
E-mail  
Mobiel  
Datum workshop  
Opmerkingen  

Naast bovenstaande workshops is het ook mogelijk om workshops op eigen locaties te organiseren. Zou u graag aan één van bovenstaande workshops met vrienden of familie deelnemen? Contacteer me dan over de mogelijkheden om workshops op een zelfgekozen locatie te organiseren.