The Methods

Channeling combineert twee van mijn passies: het verrassen van mensen met hun vermogen om zichzelf te helen en het werken met energieën uit hogere dimensies. Door informatie uit deze dimensies via direct voice channeling over te brengen, ontvangen mijn klanten inspiratie, krijgen ze antwoorden op belangrijke vragen en komen ze meer over zichzelf te weten.

 

In mijn channelings werk ik met je gidsen, aartsengelen en opgestegen meesters. Daarnaast werk ik met extra-dimensionale wezens en collectieven. In een sessie kan daarom ook informatie over je galactische zielsgeschiedenis en energetische connecties worden verstrekt..

 

 

Over de sessies

 

Ik bied eenmalige sessie voor channeling en/of healing aan alsmede coaching-trajecten. Eenmalige sessies zijn een perfecte gelegenheid om meer te weten te komen over je galactische geschiedenis, persoonlijke begeleiding te ontvangen en om vragen over relaties, werk of je spirituele ontwikkeling te stellen.

 

In de coachingtrajecten concentreren we ons op de mentale patronen die je op dit moment in de weg staan. Met behulp van je spirituele gidsen identificeren we ongezonde patronen die zowel in dit leven als in eerdere incarnaties zijn ontwikkeld. We kiezen een combinatie van helende technieken die passen bij je individuele situatie.

 

Om een sessie te boeken, stuur een e-mail naar channeling.nl@gmail.com of neem contact met me op via het contactformulier. Ook kun je me bellen op mobiel nummer 06 82 00 50 90.

Prijzen

 

Channeling sessie 1,5h

(in praktijk Den Haag) :

 

Healing sessie inclusief

channeling 2h

(in praktijk Den Haag) :

 

Channeling sessie 0,5h

(via Skype) :

 

E-Mail consult

(max. 8 vragen) :

 

 

Voor personen met beperkte financiële middelen bied ik de sessies in overleg voor een gereduceerd tarief aan.

€ 90

 

 

 

 

€ 120

 

 

€ 35   ($ 40)

 

 

€ 20  ($ 25)

gallery/profiel 3 bewerkt
gallery/profiel 2 (2)